МЕНЮ
Количка

Тази страница използва "бисквитки" (cookies), за подобряване на нейната ефективност.

Доставка и Плащане

Условия на доставка

Уведомяваме Ви, че сайтът прави проверка за наличностите на продуктите и Ви показва ориентировъчен срок за доставка в зависимост от локацията Ви към момента на потвърждаване на Вашата поръчката.

Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!

 

Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа, с доставка в населени места с обекти на SMART1OFFICE и за суми над 100 лв. с ДДС, ще бъдат доставени от SMART1OFFICE („МАРБИЛ 8285“ ООД), БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден.

2. При поръчки на стойност до 100 лв с ДДС доставката се извършва по куриер    за сметка на получателя.

2.1. Сумата за доставка се изчислява според действащите към момента на изпращане ценови условия на избрания куриер.

2.2. Сумата за доставка се заплаща на куриера при получаване на пратката.За гр. ПЕЩЕРА и близките населени места, и за суми над 60 лв. с ДДС, „МАРБИЛ-8285“ ООД доставя БЕЗПЛАТНО в дните ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

Населени места с обекти SMART1OFFICE  на  може да видите www.smart1office.com

Поръчки направени в събота и неделя, или в официални почивни дни, ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.

В останалите населени места на страната доставката се извършва единствено с куриерска фирма "Лео Експрес" до 3 работни дни след датата на поръчката. Доставката е за сметка на получателя. Преди обработване на поръчката сътрудник на „Марбил-8285“ ООД се свързва с получателя с цел да го уведоми за стойността на куриерската услуга, която получателят следва да заплати.

 


Начини на плащане:
Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура

Notification...