МЕНЮ
Количка

Тази страница използва "бисквитки" (cookies), за подобряване на нейната ефективност.

Доставка и Плащане

Условия на доставка

Уведомяваме Ви, че сайтът прави проверка за наличностите на продуктите и Ви показва ориентировъчен срок за доставка в зависимост от локацията Ви към момента на потвърждаване на Вашата поръчката.

Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!

 

Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа, с доставка в населени места с обекти на SMART1OFFICE и за суми над 50 лв. с ДДС, ще бъдат доставени от SMART1OFFICE („МАРБИЛ 8285“ ООД), БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден.

При поръчки на стойност до 50 лв. с ДДС в рамките на изброените населени места се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв. с ДДС.

За гр. ПЕЩЕРА и близките населени места, и за суми над 60 лв. с ДДС, „МАРБИЛ-8285“ ООД доставя БЕЗПЛАТНО в дните ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

Населени места с обекти SMART1OFFICE  на  може да видите www.smart1office.com

Поръчки направени в събота и неделя, или в официални почивни дни, ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.

В останалите населени места на страната доставката се извършва единствено с куриерска фирма "Лео Експрес" до 3 работни дни след датата на поръчката. Доставката е за сметка на получателя. Преди обработване на поръчката сътрудник на „Марбил-8285“ ООД се свързва с получателя с цел да го уведоми за стойността на куриерската услуга, която получателят следва да заплати.

 


Начини на плащане:
Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура

Notification...